اپلیکیشن های موبایلی

    طراحی اپلیکیشن های موبایلی در تمامی پلتفرم ها
    چرا اپلیکیشن موبایلی؟

    با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گستردگی و کارایی تلفن های هوشمند و استفاده عموم مردم از آن به گونه ای زندگی اکثریت مردم و جامعه به وجود گوشی های هوشمند گره خورده و این خود سبب می شود که اگر اپلیکیشن و نرم افزار موبایلی حرفه ای و متناسب با نیاز جامعه طراحی و ساخته شود و در اختیار مردم قرار گیرد بلاشک با استقبال مردم مواجه خواهد شد.

    از طرفی هرکس به دنبال ارتقاء شغلی و پیشبرد اهداف شغلی خود می باشد تا هم خدمات شغلی خود را گسترش و بهبود داده و هم به درآمد سرشار برسد،حال شما فرض کنید در دنیای امروزه اگر بخواهید برای جذب مشتری و گشترش کسب و کار خود به روش سنتی عمل کنید تا چه اندازه موفق خواهید بود؟

    یقینا پیشرفت چندانی نخواهید داشت،حال شما بیایید فرض کنید که کسب و کار خود را در قالب یک نرم افزار موبایلی جذاب و پویا با طراحی زیبا و کاربرپسند به عموم مردم جامعه معرفی کنید و مردم بتوانند به راحتی از خدمات شما بهره مند شوند تا چه حد موفق خواهید بود؟

    داشتن یک نرم افزار موبایلی جذاب با طراحی به روز و برنامه نویسی حرفه ای و انتشار آن در مارکت های بزرگ و گوناگون بلاشک سبب می شود تا خیلی از افراد با شما و کسب و کارتان آشنا شده و مشتری دائم شما شوند.پس داشتن یک نرم افزار موبایلی راه موفقیت شما را کوتاه و سهل و آسان می کند.ما در تیم مهندسی رایان گستر فردا به شما کمک می کنیم تا با طراحی وب سایت و اپلیکیشن موبایلی کسب و کارتان را هوشمند کرده و تجارت الکترونیک خود را به راه اندازید.

    طراحی اپلیکیشن موبایلی

    تیم مهندسی رایان گستر فردا برای طراحی اپلیکیشن های موبایلی از زبان و نرم افزارهای گوناگون طراحی برنامه های موبایلی استفاده می نماید که برای پلتفرم اندروید از زبان های جاوا و کاتلین و برای پلتفرم آی او اس از زبان محبوب سوئیفت و اگر بخواهیم نرم افزار موبایلی طراحی شده چند پلتفرمه بوده و در تمام پلتفرم ها از جمله اندروید،آی او اس و ویندوز و حتی وب کاربرد داشته باشد از زبان محبوب و فوق العاده دارت و فریمورک محبوب و قدرتمند آن یعنی فلاتر استفاده می نماییم.

    قصد داریم در ادامه توضیح مختصری از فریمورک محبوب فلاتر بدهیم و قابلیت ها و ویژگی های آن را بیان کنیم.

    فلاتر چیست

    زبانی که در فلاتر(Flutter) به کار می رود زبان توسعه یافته ای توسط گوگل به نام زبان دارت(Dart) می باشد که یک زبان سطح بالا و شئ گرا و مشابه جاوا می باشد.می خواهیم به معروف ترین ویژگی های فلاتر اشاره نماییم:

    سرعت بالای توسعه اپلیکیشن

    در فلاتر هنگام کدنویسی وقتی قسمتی از کدتان را تغییر می دهید دیگر لازم نیست کل اپلیکیشن را دوباره اجرا نمایید،می توان با قابلیتی به نام Hot Reloading تغییرات انجام شده را بدون اجرای دوباره در زمان کوتاهی اعمال و مشاهده نمود.مورد دیگری که فلاتر را از بقیه زبان های بومی متمایز می کند وجود Widget ها است که با به کار بردن آن و چند خط کدنویسی می توان قابلیتی را انجام داد در صورتی که در زبان های بومی مانند جاوا و کاتلین پیاده سازی یک قابلیت به شدت دردسرساز است.

    رابط کاربری ساده و منعطف

    در فلاتر می شود ظواهر و الگوهای پیچیده و خلاقانه را طراحی نمود در صورتی که در دیگر زبان های بومی پیاده کردن ظواهر پیچیده کار بسیار دشواری است.

    رایگان بودن

    فلاتر به دلیل متن باز بودن،تمام ابزارهای آن کاملا رایگان است و می توان با جستجو ونصب ابزارهای مختلف از آن ها در فلاتر بهره برد و به راحتی اپلیکیشن خلاقانه و حرفه ای ایجاد نمود.

    عملکرد عالی

    فلاتر و زبان برنامه نویسی آن یعنی زبان دارت به حدی کامل هستند که به گونه ای مستقل از تمامی زبان های دیگر هستند و هنگام استفاده به هیچ وجه نیاز به دانش برنامه نویسی زبان دیگر و استفاده از آن نمی باشد ولی به طور مثال برای استفاده از React Native برای طراحی و ساخت اپلیکیشن های موبایلی نیاز به زبان جاوا اسکریپت می باشد تا با کامپوننت های نیتیو ارتباط برقرار نماید.

    نمونه طراحی اپلیکیشن قزوین خرید
    قزوین خرید